Az IGNIPLUS cégcsoport

Az IGNIPLUS cégcsoport 2000 óta nyújt szolgáltatásokat a tűzvédelem-, munkavédelem-, környezetvédelem-, ADR területén igény szerint akár szakfeladatonként, eseti vagy akár keretszerződés alapján az országban bárhol. Ügyfeleink között találhatók nagyvállalatok, mikro- és középvállalkozások egyaránt, emellett pedig számos szektorban van már többéves, sőt évtizedes rutinunk: olajipar és gázipar, bank szektor, fémipar, szállodaipar, rendezvények biztosítása, kereskedelmi láncok támogatása stb.

Szeretjük a kihívásokat, és rendelkezünk a szükséges tapasztalattal ahhoz, hogy nyugodtan elvállaljunk feladatokat olyan iparágakban is, ahol még nincs konkrét tapasztalatunk.

Azt adjuk, amire valóban szükség van

Pontosan az igényeknek megfelelő ajánlatot készítünk Ügyfeleink részére, amely tartalmazhat tanácsadást, oktatást, egyes részfeladatok elvégzését, vagy akár teljeskörű szolgáltatások nyújtását is. Foglalkozunk eseti feladatokkal, illetve nagy szakértelemmel végezzük el a rendszeresen felmerülő feladatokat. Mi sem szeretjük a felesleges munkát, ezért pontosan tájékoztatjuk Önt a kötelező feladatokról és hatékony ajánlatot adunk a szükséges feladatok elvégzése kapcsán.

Biztonságot és nyugalmat kínálunk

Elvégezzük a tevékenységhez kapcsolódó kockázatértékelést, feltárjuk és megszüntetjük a veszélyforrásokat, naprakészek vagyunk a jogszabályi változásokat illetően és vállaljuk a kapcsolattartást a szakhatóságokkal. Sőt, emellett anyagi felelősséget vállalunk az általunk kezelt feladatok kapcsán ezáltal megszüntetjük a vállalkozás összes kapcsolódó kockázatát.

Magas műszaki színvonalat garantálunk, és naprakészek vagyunk az adott területekhez tartozó feladatokkal kapcsolatban. Cégcsoportunk széles körű referenciával rendelkezik a tűzvédelem, munkavédelem, környezetvédelem, valamint az iparbiztonság és a tűzvédelmi eszközök karbantartása területén.

Akkor vagyunk elégedettek, ha Ügyfelünk is érzi, hogy nyugodtan hátradőlhet; egyáltalán nem kell foglalkoznia a vállalati védelemhez kapcsolódó feladataival, mert minden kötelező feladatot elvégzünk és erről megfelelően nyújtunk tájékoztatást.

Teljes körű megoldásokat nyújtunk

A komplex teendőket is ellátjuk, tehát például nemcsak a kötelező okmányrendszert készítjük el és üzemeltetjük, hanem felelünk a eszközök, tűzoltókészülékek, tűzoltó vízforrások, tűzjelző rendszerek, tűzgátló ajtók, valamint füstelvezető nyílászárók felülvizsgálatáért és karbantartásáért is.

Teljes országos lefedettségünknek és professzionális szakembereinknek köszönhetően gyors és költséghatékony választ adhatunk az Ön kihívásaira: logisztikai rendszerünk ingyenes szállítást és gyors reagálási időt garantál.

Miért érdemes Bennünket választania?

  • Felkészült szakembereink teljes biztonságot kínálnak Önnek.
  • Országos lefedettséggel rendelkezünk.
  • Átvállaljuk a teljes adminisztrációt, a kész dokumentumokat online tároljuk.
  • Nincsenek meglepetésszerű kiadások!
  • Felelősséget vállalunk az általunk ellátott feladatokért!
  • Követjük a jogszabályváltozásokat!