Bemutatkozunk

Az IGNIPLUS cégcsoport

A vállalati védelemre szakosodott Igniplus cégcsoport 2000 óta nyújt szolgáltatásokat a tűz-, munka- és katasztrófavédelem, ipari biztonság területén igény szerint akár szakfeladatonként, eseti vagy akár keretszerződés alapján az országban bárhol. Ügyfeleink között találhatók nagyvállalatok, mikro és középvállalkozások egyaránt, emelett pedig számos szektorban van már többéves, sőt évtizedes rutinunk: olajipar, biztosítási szektor, vendéglátás, rendezvények biztosítása, kereskedelmi láncok támogatása stb.

Szeretjük a kihívásokat, és rendelkezünk a szükséges tapasztalattal ahhoz, hogy nyugodtan elvállaljunk feladatokat olyan iparágakban is, ahol még nincs konkrét tapasztalatunk.

Azt adjuk, amire valóban szükség van

Pontosan az igényeknek megfelelő ajánlatot készítünk Ügyfeleink részére, amely tartalmazhat tanácsadást, oktatást, egyes részfeladatok elvégzését, vagy akár teljeskörű szolgáltatások nyújtását is. Foglalkozunk eseti feladatokkal, illetve örömmel végezzük el a rendszeresen felmerülő feladatokat. Mi sem szeretjük a felesleges munkát, ezért pontosan tájékoztatjuk Önt a kötelező feladatokról és hatékony ajánlatot adunk a szükséges feladatok elvégzése kapcsán.

Biztonságot és nyugalmat kínálunk

Elvégezzük a tevékenységhez kapcsolódó kockázatértékelést, feltárjuk és megszüntetjük a veszélyforrásokat, naprakészek vagyunk a jogszabályi változásokat illetően és vállaljuk a kapcsolattartást a szakhatóságokkal. Sőt, emellett anyagi felelősséget vállalunk az általunk kezelt feladatok kapcsán ezáltal megszüntetjük a vállalkozás összes kapcsolódó kockázatát.

Magas műszaki színvonalat garantálunk, és naprakészek vagyunk az adott területekhez tartozó feladatokkal kapcsolatban. Cégcsoportunk széles körű referenciával rendelkezik a tűzvédelem, munkavédelem, környezetvédelem, valamint az iparbiztonság és a tűzvédelmi eszközök karbantartása területén.

Akkor vagyunk elégedettek, ha Ügyfelünk is érzi, hogy nyugodtan hátradőlhet; egyáltalán nem kell foglalkoznia a vállalati védelem feladataival, mert minden kötelező feladatot elvégzünk és erről megfelelően nyújtunk tájékoztatást.

Teljes körű megoldásokat nyújtunk

A komplex teendőket is ellátjuk, tehát például nemcsak a kötelező okmányrendszert készítjük el és üzemeltetjük, hanem felelünk a tűzvédelmi eszközök, tűzoltókészülékek, tűzoltó vízforrások, tűzjelző rendszerek, tűzgátló ajtók, valamint füstelvezető nyílászárók felülvizsgálatáért és karbantartásáért is.

Teljes országos lefedettségünknek és professzionális szakembereinknek köszönhetően gyors és költséghatékony választ adhatunk az Ön kihívásaira: logisztikai rendszerünk ingyenes szállítást és gyors reagálási időt garantál.

Bock Csaba
Ügyvezető Igazgató
bock.csaba@igniplus.hu
+36 70 316 4908

Mihály Izabella
Operatív Igazgató
mihaly.izabella@igniplus.hu
+36 70 771 2429

Szakál Péter
Értékesítési vezető / Adatvédelem
peter.szakal@igniplus.hu
‭+36 70 704 5669‬
Skype: szakalpeter

Domján László
Műszaki vezető
domjan.laszlo@igniplus.hu

Kikkel dolgozunk együtt?

Elsősorban hazai nagyvállalatok, multinacionális vállalatok számára nyújtunk szolgáltatásokat, ügyfeleink között megtalálhatók bankok, biztosítótársaságok, autógyárak, kiskereskedelmi láncok, önkormányzatok.

Szolgáltatásainkat különösen ajánljuk a gyártó, élelmiszeripari területen tevékenykedő cégek, illetve kiskereskedelmi hálózatot üzemeltető vállalkozások számára, az általunk kínált szolgáltatásportfólió ezekben a helyzetekben kimagaslóan hatékony.

írjon nekünk!

esettanulmányok / referenciák